Fiio K5 Pro

159.00

De Fiio K5 is een hoofdtelefoonversterker voor op je bureau, maar met een speciale twist. De K5 heeft geen ingebouwde dac, maar gebruikt hiervoor je Fiio audiospeler. Zodra je de speler in de dock aan de bovenzijde klikt werkt dit gelijk. Je kunt de Fiio K5 wel via USB aansluiten. Dit wordt direct doorgelust naar je Fiio speler.

Laatste update op 16 augustus 2021 13:46
Categorieën: ,

Beschrijving

De Fiio K5 Pro is een hoofdtelefoonversterker voor op je bureau, maar met een speciale twist. De K5 heeft geen ingebouwde dac, maar gebruikt hiervoor je Fiio audiospeler. Zodra je de speler in de dock aan de bovenzijde klikt werkt dit gelijk. Je kunt de Fiio K5 Pro wel via USB aansluiten. Dit wordt direct doorgelust naar je Fiio speler.

De Fiio K5 Pro is een mooi staaltje engineering van de dames en heren van Fiio. De K5 Pro is als een spin het web. Gebruik je alleen de K5, dan maak je gebruik van een uitstekende versterker die ook nog eens flink wat vermogen kan leveren. In de hoogste gain tot wel 1,7 watt! Daarmee zijn zelfs de zwaarste en meest lastige hoofdtelefoons zonder een centje pijn aan te sturen tot flinke niveau’s. Power is natuurlijk niet alleen een hoog volume. Ook de controle die hiermee gepaard gaat is een dikke plus.

Gebruik je een Fiio audiospeler? Dan is dit bijna een must-have. Met een K5 Pro op je bureau ontketen je heel wat moois. Je kunt je Fiio audiospeler in de K5 opladen, synchroniseren met je muziekbibliotheek én je kunt je audiospeler als DAC gebruiken. In dat laatste geval loopt het signaal via de K5 naar je audiospeler, gebruik je de fantastische versterker in de K5 Pro en benut je beide apparaten dus volledig. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om een grote hoofdtelefoon op je werkplek te gebruik. Ga je er van door? Dan pak je je Fiio player volgeladen uit de K5, sluit je je favoriete in-ears aan en het genieten kan beginnen.

De integratie met Fiio spelers is goed voor elkaar. Heb je je speler in de dock staan en zet je de K5 uit? Dan schakelt je speler ook automatisch uit.

Hoe je de K5 gaat gebruiken is persoonlijk, maar alles is mogelijk. Vast staat wel dat je hiermee een ontzettend veelzijdig apparaat in huis haalt waar je jaren plezier van zult hebben. De grote volumeknop aan de voorzijde werkt heerlijk soepel en de gebalanceerde uitgang aan de achterkant maakt dat je ook nog eens een hoogwaardig signaal naar bijvoorbeeld je stereoset kunt sturen!