Fiio X1ii Review

18.89

Deze Kinny-Led is de ideale metgezel om klaarte te scheppen in donkere kasten en verborgen ruimtes. Met een lengte van 28,8 centimeter is de led-lamp makkelijk in te passen in elke omgeving. De led-bron is geïntegreerd in de behuizing. Dat maakt dat Kinny-led snel en eenvoudig te gebruiken is. Gewoon installeren op de plaats van je keuze, het stopcontact inpluggen en klaar is kees. De led-verlichting heeft zorgt voor een helder en warm licht op een energiezuinige manier. De extra verlichting is mooi langwerpig afgewerkt, met afgeronde hoeken en kantjes.Unieke productkenmerken:• Uitgerust met geïntegreerde LED lamp• Uitgerust met natuurlijk wit licht (4000K)• Bedienbaar via aan/uit schakelaar op de lamp• Vervaardigd uit hoogwaardig KunststofBelangrijke productkenmerken:• Verbruik: 1x4W / 230V / A+ (incl.) – Niet dimbaar• Afmetingen: L.28,8 x B.2,3 x H.3,6 cm• 5 Jaar garantie op het armatuurWaarom Lucide verlichting kopen? Lucide ontwikkelt en produceert sinds haar oprichting in 1992 hoogwaardige en trend zettende lichtoplossingen. Deze 2 elementen zijn de basis voor het toonaangevend assortiment van het in Antwerpen gevestigde bedrijf. Een team van Lucide designers, aangevuld met freelance ontwerpers, ontwikkelen dagelijks tal van nieuwe producten. Innovatieve materiaalkeuze, vormgeving en kleurtoepassing in combinatie met de meest actuele lichttechnologie stelt Lucide daarbij continue centraal.

Categorie:

Beschrijving

De 2e generatie van de Fiio X1. Een ware klassieker, maar in een nieuw gelikt jasje! De Fiio Xii (of X1 2nd Generation) is een meestwerk. Een nieuw scrollwiel, meer functies, een beter scherm en een mooiere behuizing. Werkelijk alles aan deze speler straalt kwaliteit uit.

FiiO is een van onze favoriete merken. Voordelige producten van zeer hoge kwaliteit, het is onmogelijk daar niet warm voor te lopen. De ontwikkeling van de afgelopen jaren (Fiio bestaat nog geen 10 jaar) is duidelijk terug te vinden in de Fiio X1ii. Deze compacte speler is lichter, mooier en klinkt beter dan zijn voorganger. Werkelijk elk onderdeel is onder de loep genomen en verbeterd. Soms met kleine stappen, soms met hele grote! 

Scrollwiel

De grootste verbetering ten opzichte van de 1e generatie zit ‘m in het scrollwiel. Waar dat vroeger nog een mechanisch wiel was is het een nu een toch-based scrollwiel zoals we dat kennen van de iPods van vroeger. Fiio had al snel door dat een wiel veel beter werkt dan knoppen. Helaas had Apple (uiteraard) een patent op de versie die ze eigenlijk zouden willen. Na enkele jaren ontwikkelen is Fiio op de proppen gekomen met een verbeterde versie van het Apple scrollwiel. De versie van Fiio is nog wat nauwkeuriger en werkt ook een stuk fijner dan de mechanische draaischijf van vorige Fiio’s.  

Bluetooth

Nog een grote sprong vooruit: de nieuwe X1 2nd Gen. ondersteunt gewoon Bluetooth! En dan gelijk Bluetooth 4.0, waardoor je verzekerd bent van een uitstekende geluidskwaliteit als je de X1ii op deze manier gebruikt. Daarnaast ondersteunt de chipset in de Fiio X1ii een twee-weg verbinding. Je kunt bijvoorbeeld de Fiio RM1 Bluetooth afstandsbediening gebruiken terwijl je draadloos naar je hoofdtelefoon luistert. Ideaal!  

Geluidskwaliteit van de Fiio X1ii

Last but not least: de geluidskwaliteit van de nieuwe X1ii is weer een stap vooruit ten opzichte van de oude X1. Nog wat neutraler dan voorheen en met meer oplossend vermogen. Hoewel de Fiio X1ii een betaalbare speler is, heeft Fiio niet de fout gemaakt de speler een commerciele sound mee te geven. Gelukkig maar, want hierdoor is het mogelijk om van een helder, schoon en neutraal geluid te genieten zonder daarvoor diep in de buidel te moeten tasten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fiio X1ii Review” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *