Final Heaven II Black

7.99

Engels | Druk: New ed | Paperback | 9780141000428 | 304 pagina’s

Laatste update op 26 september 2023 06:02
Categorie:

Beschrijving

Final (voorheen Final Audio Design) staat bekend om de ongekende geluidsbeleving door gebruik te maken van de laatste geluidstechnologie. In combinatie met een modern en strak design brengt Final Audio Design een unieke reeks van high-end producten in de audio markt, zo ook de Final Audio Design Heaven-serie.

De Heaven-serie van Final Audio Design is de eerste serie oordoppen die gebruik maakt van de Balanced Armature driver unit. Dankzij deze driver is het geluid ultra-realistisch en klinkt het alsof je op de voorste rij bij het concert van je favoriete artiest zit. De Final Heaven II in-ear oordoppen hebben een vrij neutrale klank, met veel ruimtelijkheid in het geluid. Dankzij het wijde geluidsveld is de soundstage van deze oordoppen ongekend goed. Je muziek wordt ongekleurd en levendig weergegeven. De lage tonen zijn vrij diep, maar niet overheersend, wat een mooi fundament legt in het geluid.

Deze Final’s hebben een strakke, matzwarte behuizing die ook nog eens heel stevig is. En erg handig: het platte snoer van de Heaven II ziet er niet alleen luxe uit, maar zorgt er ook voor dat je snoertjes niet in elkaar verstrikt raken.

De Heaven II is één van de betere set oordoppen in zijn prijsklasse, en stelt als instapmodel van de Heaven-serie absoluut niet teleur!