Final Heaven IV Black

7.99

LP (VINYL) | 1 plaat | oktober 2014

Categorie:

Beschrijving

Final Audio Design staat bekend om de ongekende geluidsbeleving door gebruik te maken van de laatste geluidstechnologie. In combinatie met een modern en strak design brengt Final Audio Design een unieke reeks van high-end producten in de audio markt, zo ook de Final Audio Design Heaven-serie.

De Heaven-serie van Final Audio Design is de eerste serie oordoppen die gebruik maakt van de Balanced Armature driver unit. Deze driver maakt het mogelijk om een live-concert perfect na te bootsen, wat het luisteren ontzettend gaaf maakt.

In vergelijking met de Final Audio Design Heaven II is het Balancing Air Movement proces verder verfijnd, en dat maakt een behoorlijk verschil! De Heaven IV heeft meer volume, en een betere scheiding van links en rechts. Daarnaast krijg je met deze oordoppen ook aardig meer bass, zonder dat het geluid minder helder wordt. Ook zijn deze oordoppen dynamischer en sneller, en heeft de muziek meer detail. Stemmen krijgen meer body, en de instrumenten zijn beter te plaatsen. Behoorlijk wat verbetering, dus!

Naast het feit dat de Heaven IV een hele goede geluidskwaliteit biedt, zijn het ook nog eens hele mooie oordoppen om te zien. Op beide vlakken gaan de Heaven IV’s een stap verder dan de Heaven II, en zijn deze oordoppen dus zeker het proberen waard.