Aanbieding!

Audeze LCD-2

Oorspronkelijke prijs was: €69.95.Huidige prijs is: €59.95.

– Uitstekende geluidskwaliteit- Neutrale sound dankzij laatste generatie Fazor magneten- Gemaakt van de beste materialen

Categorie:

Beschrijving

– Uitstekende geluidskwaliteit- Neutrale sound dankzij laatste generatie Fazor magneten- Gemaakt van de beste materialen

De Audeze LCD-2 is een van de meest interessante hoofdtelefoons van de laatste tijd. Audeze is een pionier in orthodynamische hoofdtelefoons. Deze gebruiken geen traditionele driver zoals je die ook in luidsprekers kunt terugvinden, maar een lichtgewicht membraan wat tussen twee magneten hangt. Het resultaat: een buitengewone geluidskwaliteit. In ons assortiment vind je de meest recente versie, namelijk de Audeze LCD-2F. De F staat voor Fazor, een nieuwe opstelling van magneten die het geluid nog een stap neutraler maakt dan de LCD-2.1 en 2.2. De eerdere versies deden de wereld al versteld staan en dat is met deze laatste versie zeker niet anders. De magneten in vroegere versies belemmerden het geluid nog enigszins, omdat ze voor en achter het membraan hangen. De nieuwe Fazor magneten zijn anders gerangschikt zodat het geluid er beter langs kan.

Over de geluidskwaliteit kunnen we kort zijn; open, helder, gedetailleerd en met een diep laag. Het laag is wat meer onder controle dan eerst, maar wanneer er bass in je muziek zit hoor en voel je dat meteen. Het gevolg van deze unieke techniek is dat de Audeze hoofdtelefoons wel wat zwaarder zijn dan normaal. Deze LCD-2 weegt ongeveer 500 gram en is als gevolg daarvan niet erg geschikt om actief mee te zijn. Het open ontwerp draagt daar ook niet aan bij; er lekt behoorlijk wat geluid weg. Dit is echt een hoofdtelefoon om rustig van te genieten in een luie stoel.

Het gewicht is overigens geen probleem. De brede hoofdband en zachte oorkussens zijn beide gemaakt van lamsleer en zorgen voor een uitstekend draagcomfort. De hele dag luisteren is daardoor prima mogelijk. De Audeze LCD-2 wordt geleverd in een travel case van zware kwaliteit en is daarmee overal tegen beschermd.

In de verpakking

– Audeze LCD-2 hoofdtelefoon
– Zware kwaliteit travel case
– Afneembare kabel met 6,3mm plug en 3,5mm adapter
– Wood care pakket om de hoofdtelefoon in topconditie te houden