Final Heaven V Aging

14.22

Chocoladereep | Puur | 1 stuk(s)

Categorie:

Beschrijving

Final Audio Design staat bekend om de ongekende geluidsbeleving door gebruik te maken van de laatste geluidstechnologie. In combinatie met een modern en strak design brengt Final Audio Design een unieke reeks van high-end producten in de audio markt, zo ook de Final Audio Design Heaven-serie.

De Heaven-serie van Final Audio is de eerste serie oordoppen die gebruik maakt van de Balanced Armature driver unit, die ervoor zorgt dat je je in de de beste concerthallen ter wereld waant. De Final Audio Design Heaven V Aging; niet alleen een hele mond vol, maar ook een heel speciaal paar oordoppen! Final gebruikt de behuizing van hun oordoppen niet alleen voor de show, maar ook voor het creëren van een bijzonder geluid. In het geval van de Heaven V Aging is dat in het extreme doorgetrokken; de behuizing wordt met gebruik mooier en gaat steeds meer leven. Daar komt de naam ‘Aging’ dan ook vandaan. Het gele koper is, in tegenstelling tot de behuizing van de Heaven V, niet voorzien van een chroomlaag. In de loop van de tijd zal de behuizing verouderen, wat er niet alleen gaaf uitziet, maar ook nog eens een subtiele klankverbetering oplevert. Well played, Final!

En we moeten toegeven, het weglaten van de chroomlaag maakt inderdaad een hoop uit voor de klank. De Heaven V Aging klinkt ruimtelijk, warm en dynamisch. De vocalen hebben meer body dan bij de Heaven V, en de algehele sound is ronduit indrukwekkend.

Een imponerend paar oordoppen, die voor menig audiofiel een hele goede partner is.