Final Heaven V

14.22

Chocoladereep | Puur | 1 stuk(s)

Categorie:

Beschrijving

Final Audio Design staat bekend om de ongekende geluidsbeleving door gebruik te maken van de laatste geluidstechnologie. In combinatie met een modern en strak design brengt Final Audio Design een unieke reeks van high-end producten in de audio markt, zo ook de Final Audio Design Heaven-serie.

De Heaven-serie van Final Audio Design is de eerste serie oordoppen die gebruik maakt van de Balanced Armature driver unit, die ervoor zorgt dat het geluid zo realistisch en natuurgetrouw mogelijk wordt weergegeven. Het geluid is licht, helder en fantastisch gedetailleerd. In vergelijking met de IV heeft deze set oordoppen duidelijk meer verfijning en ruimtelijkheid, maar wat minder bass. Lage tonen zijn krachtig maar niet overweldigend, en de highs zijn kristalhelder. Vooral in combinatie met een versterker is deze set Final Audio Design oordoppen een droom voor elke audiofiel.

De Heaven V in-ears zien er ook nog eens uit alsof ze zo uit een droom zijn komen lopen. Met een behuizing van zwart verchroomd geel koper en een platte kabel zijn deze Final Audio Designs geen straf om mee rond te paraderen. De Final Audio Design Heaven V’s zijn misschien wel de beste oordoppen in deze prijscategorie.