Final Heaven VI Copper

19.90

Maat: 140 | Breedte: 6 mm

Categorie:

Beschrijving

Final Audio Design staat bekend om de ongekende geluidsbeleving door gebruik te maken van de laatste geluidstechnologie. In combinatie met een modern en strak design brengt Final Audio Design een unieke reeks van high-end producten in de audio markt, zo ook de Final Audio Design Heaven-serie.

De Heaven serie van Final Audio Design is de eerste serie oordoppen die gebruik maakt van de Balanced Armature driver unit. Deze driver zorgt ervoor dat de oordoppen het geluid van live-concerten perfect nabootsen. Voor het ontwerp van de Heaven VI zijn de basiskenmerken van de Heaven IV gebruikt en verbeterd. Het resultaat is een Balanced Armature oordop die een menselijk stem perfect reproduceert.

Het geluid van de Final Audio Design Heaven VI is neutraal en zonder opsmuk, en tegelijkertijd absoluut betoverend. Deze oordoppen geven mooi gecontroleerde lows, waanzinnige mids en heldere highs. Daarnaast verrassen deze oordoppen je met een ongekende soundstage, waardoor je compleet de muziek in wordt getrokken. Wat ons betreft het topmodel van de Heaven-serie.