Audeze LCD-XC Creator Edition

70.20

De Xc34 is de ideale spray voor het verwijderen van stofdeeltjes, vlekken en vingerafdrukken van je LED, lcd en pc scherm. Hij is eenvoudig in gebruik door te spuiten op het vlak en het daarna er van af te vegen. De Xc34 spray bevat een antistatische reinigingsgel, waardoor de ophoping van vuil vermidert op het display. Voor bijzonder gemak wordt hij geleverd met een schoonmaak puck en een wasbare doek.

Categorie:

Beschrijving

De Audeze LCD-XC is wellicht wel een van de allerbeste gesloten headphones die wij in ons assortiment hebben en deze hoofdtelefoon moet je dan ook absoluut eens gehoord hebben. Audeze-liefhebbers hebben na de LCD-2 en LCD-3 lang moeten wachten op een gesloten headphone, maar de LCD-XC overtreft dan ook alle verwachtingen. Niet alleen is de LCD-XC uitstekend geschikt voor het perfect weergeven van muziek, het luxueuze uiterlijk van deze headphone maakt deze Audeze ook bijna een collectors-item.

Uiteraard niet zo open of ruimtelijk als de open hoofdtelefoons, levert de XC alsnog wel op zijn eigen manier een drie-dimensionale soundstage. Waar de LCD’s altijd goed zijn geweest met soundstage, brengt de XC je een nog scherper en uitgebalanceerd geluid. De Audeze LCD-XC is een goed alternatief voor liefhebbers van de LCD-3, met het voordeel van een degelijke afsluiting van de buitenwereld. Het ontwerp van Audeze is een unieke kijk op hoofdtelefoons. Geen gewone driver zoals je die ook in je speakers terugvindt, maar een uniek en volledig zelf ontwikkeld planar magnetic-design.

Dankzij het afgesloten ontwerp heeft de Audeze LCD-XC een unieke sound. Vrijwel net zo ruimtelijk als zijn broertjes, maar wel met meer impact. In vergelijking met de LCD-2 heeft deze Audeze eigenlijk op alle fronten meer te bieden. Meer detail, een breder bereik en vooral meer energie. De LCD-XC is minder geschikt om op de achtergrond rustig muziek te luisteren, hier staat echter wel tegenover dat je overal kunt luisteren dankzij het gesloten ontwerp. Een nadeel kan wel zijn dat er geen geschikte kabel voor mobiel gebruik bij zit. Let er ook op dat deze indrukwekkende headphone een gewicht van 650 gram heeft, en dus relatief zwaar is.