Grado SR80e

Grado Labs SR80E. Positie speakers koptelefoon: Supraaural. Draagwijze: Hoofdband. Akoestisch systeem: Open, Frequentiebereik koptelefoon: 20 – 20000 Hz, Gevoeligheid koptelefoon: 99,8 dB, Impedantie: 32 Ohm. Kleur van het product: Zwart

Categorieën: ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar een héle comfortabele headphone met een héél fijn geluid, tegen een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder, de Grado SR80e voldoet aan al je wensen. De herkenbare retro-look van Grado maakt ook deze headphone weer een pareltje, en de geluidskwaliteit is zoals je van Grado gewend bent: verrassend goed. De kristalheldere weergave van muziek en de geweldige soundstage is kenmerkend voor Grado, en ook daarin stelt de SR80e niet teleur. De SR80e heeft namelijk een geweldig gedetailleerd, ruimtelijk en gebalanceerd geluid. Ook is de bass opvallend energiek. Met de vernieuwde drivers en kabel die deze headphone nog beter maken dan zijn voorganger, heeft Grado zichzelf wederom overtroffen.

Het lijkt overdreven, hoe enthousiast we zijn over deze Grado, maar niets is minder waar. Voor de prijsklasse waar deze headphone zich in bevindt, is dit een absolute winnaar. Zoals Grado zegt: Buy’em, and love’em!

Niet op voorraad
Bol.com