Grado Labs

Grado hoofdtelefoons komen direct uit Brooklyn, New York en zijn onder liefhebbers al jaren een fenomeen. Zoek je een no-nonsens hoofdtelefoon met een uitstekende geluidskwaliteit, dan zit je bij Grado wel goed. Het retro ontwerp is ontzettend duurzaam, met stevige kabels en pluggen.

De klank van Grado hoofdtelefoons is simpel samen te vatten; met een andere hoofdtelefoon zit je in het publiek, met een Grado sta je op het podium tussen de artiesten in. Wil je niet alleen muziek luisteren maar ook beleven, dan is een hoofdtelefoon van Grado Labs onovertroffen!

Een Grado hoofdtelefoon is altijd open. Dat wil zeggen: iedereen hoort wat je luistert en jij hoort alles om je heen. Dit is heerlijk als je thuis in je favoriete luisterstoel zit, maar minder fijn als je in de bus zit. Hou hier dus altijd rekening mee. Deze open constructie zorgt voor een hele fijne sound die direct, neutraal en levendig klinkt. Met de geluidskwaliteit van Grado zit het dus wel goed! Ondanks alle nieuwe ontwikkelingen op hoofdtelefoon-gebied is een Grado headphone nog steeds een van de meest bijzondere ervaringen.

Nieuwe op het gebied van hoofdtelefoons? Met een Grado SR60e heb je al een mooi warm klinkende hoofdtelefoon die je zeker zult waarderen. De Grado SR60 is voor veel liefhebber dé hoofdtelefoon waar het allemaal mee begonnen is. Zoek je een meer neutrale klank, kijk naar de Grado SR80e of hoger.

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond