Hifiman RE-400

22.95

Re-tac is uitermate geschikt voor het tijdelijk verlijmen van bv. sjablonen, textiel, karton, foto’s, acetaatfilm, folies, plastiekplaten, enz.. Het maakt de materialen zelfklevend. geringe absorptie, geen lijmdoorslag, vlekt noch rimpelt materialen. de verbinding kan binnen enkele seconden tot stand gebracht worden, waarna herhaald herpositioneren mogelijk is.

Let op! Lijm droogt niet uit! Blijf transparant, ook op lange termijn.

Gemakkelijk te gebruiken verwijderbare spuitlijm.
Zuurvrij.
Geschikt voor sjablonen voor zowel canvas als textiel.

Laatste update op 22 februari 2024 02:12
Categorie:

Beschrijving

Hifiman maakt de wereld wederom een stukje beter met de RE-400. De Waterline in-ear oordoppen zetten de nieuwe standaard voor in-ears in de 100 euro prijsklasse.

De oordoppen zitten goed, je kunt urenlang genieten van je favoriete muziek zonder uberhaupt door te hebben dat je oordopjes in hebt. Bovendien zijn de RE400’s erg mooi afgewerkt en voorzien van titanium drivers met een diameter van maar liefst 8,5mm, neodynium magneten en OFC Copper bekabeling. Het product wordt geleverd met een set harde en zachte dopjes voor de juiste pasvorm.

De Hifiman RE-400 levert een schitterend, open geluid met een soepele treble, levendige mids en een diepe bass. De vocalen klinken helder en diep en het geheel is mooi uitgebalanceerd. Gaat je audiofielen-hart sneller kloppen van een goed-gebouwde set oordoppen, met een hoge geluidskwaliteit? Dan ben je met deze Hifiman’s niet duur uit, maar wel erg gelukkig!