Rega Planar 2

Categorie:

Beschrijving

Wilt u de prestaties van uw meermaals bekroonde Rega Planar 2 platenspeler naar een hoger niveau tillen? Het Rega Planar 2 Performance Pack stelt u nu in staat nog meer te gaan genieten van uw vinyl collectie!Deze upgrade kit bestaan uit de Rega Bias 2 MM-cartridge en een mat van 100% natuurlijke wol. Elke van deze kleine verbeteringen zal er uiteindelijk voor zorgen dat uw Rega Planar 2 tot een hoger niveau gebracht wordt!

Belangrijkste kenmerken:

Rega Bias 2 verbeterde cartridge
100% natuurlijk wollen mat
Enkel voor Rega Planar 2

Rega Bias 2 cartridgeDe Rega Bias 2 is een door Rega in de UK met de handgemaakte moving magnet platenspelernaald die stuk voor stuk zorgvuldig geassembleerd wordt volgens de hoogste standaard door hun hoogopgeleide technici. Elke individuele cartridge wordt vervolgens gedurende twee dagen getest en gecontroleerd om er zeker van te zijn dat aan alle strikte parameters voor elk model is voldaan, voordat deze worden verpakt of gemonteerd op een Rega-platenspeler. De ontwerp- en assemblageprocedures zijn gericht op één eenvoudig doel, zoveel mogelijk muziek uit je vinyl halen.

Het meermaals bekroonde Rega-assortiment MM-cartridges biedt ongeëvenaarde helderheid, een boeiend stereobeelden en een natuurlijke dynamische prestatie waardoor u als nooit tevoren in contact komt met uw vinylcollectie.Draaitafel MatDeze verbeterde hoogwaardige mat is vervaardigd uit 100% natuurlijke wol. Wol heeft stijvere vezels dan een synthetisch kunstmatig materiaal en verbetert direct de koppeling tussen de glazen plateau van de Planar 2 en de LP.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rega Planar 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *