Aanbieding!

RHA CL2

Oorspronkelijke prijs was: €19.99.Huidige prijs is: €18.99.

De RHA CL2 is de eerste draadloze planar-magnetic in-ear ter wereld.

Categorieën: ,

Beschrijving

De nieuwe RHA CL2 oordoppen hebben als eerste in-ear planar magnetic drivers. RHA belooft minder vervorming, een betere respons en dus een beter geluid.

In de wereld van grote high-end hoofdtelefoons is de trend al een tijdje aan de gang: planar magnetic drivers in de hooftelefoon, oftewel magnetostatische speakers.

Het gaat te ver om in dit artikel in te gaan op de voordelen van zo’n driver, daar kom ik graag een keer uitgebreid op terug.

De Britse fabrikant RHA timmert al een tijdje flink aan de weg. Hun organisch gevormde oordoppen zijn inmiddels aardig ingeburgerd en een bekend gezicht wereldwijd. De nieuwe CL2 oordoppen hebben als eerste in-ear óók planar magnetic drivers. In dit geval 10mm groot, of klein om precies te zijn.

RHA belooft dat alle kenmerken die we kennen van planar magnetic speakers ook in de CL2 terug komen. Minder vervorming, een betere respons en dus een beter geluid.

Overal aan gedacht

Waar de oordoppen tot nu toe vooral gemaakt werden van metaal is de nieuwe CL2 gemaakt van zirconium dioxide. Dit materiaal is keihard en daarmee perfect bestand tegen krassen.

RHA levert bij de CL2 twee kabels mee. Eén kabel die je op je telefoon of audiospeler kunt aansluiten en één kabel die je via Bluetooth kunt verbinden met je telefoon.