Soundmagic E11 nu al 5 sterren bij What Hifi

De gloednieuwe Soundmagic E11 en E11C hebben nu al 5 sterren gescoord bij een test van het Engelse magazine What Hifi. Vond je de Soundmagic E10 fijn? Dan ga je de E11 zeker waarderen.

Soundmagic is druk bezig geweest met een opvolger voor de E10. Niet zo gek als je bedenkt dat ze hiermee zes jaar op rij het beste paar oordoppen onder de €50 hebben afgeleverd. Dat zeggen wij niet alleen. Ook de testers van What Hifi hebben de E10 en de E10C met microfoon en afstandsbediening 6 keer de What Hifi Award gegeven.

De nieuwe Soundmagic E11 en E11C qua uiterlijk behoorlijk zijn bekende voorganger. Niet gek als je bedenkt dat de aluminium oordoppen altijd al een mooi design hadden. De felle kleuren hebben plaatsgemaakt voor een meer zakelijke titanium afwerking. Dat is wél een flinke verbetering.

De grootste veranderingen zitten in de oordopjes zelf. De nieuwe drivers in de beide oordopjes zijn nog neutraler geworden, waardoor je direct bij de muziek betrokken wordt.

Daarnaast is de kabel verbeterd, gebruikt Soundmagic een nieuwe 120-graden plug die minder spanning op de kabel zet én zijn de accessoires verder uitgebreid. Al met al een mooie evolutie van toch ook al erg goede E10.

Niet op voorraad
Bol.com