Ultrasone Edition 8 Ruthenium

Ruthenium coating voor uitzonderlijke duurzaamheidOorkussens en hoofdband van superzacht Ethiopisch schapenleer
S-Logic Plus beschermt je oren
Magnetisch afgeschermd
Handgemaakt in Duitsland

Categorie:

Beschrijving

Ruthenium coating voor uitzonderlijke duurzaamheidOorkussens en hoofdband van superzacht Ethiopisch schapenleer
S-Logic Plus beschermt je oren
Magnetisch afgeschermd
Handgemaakt in Duitsland

Superlatieven schieten tekort als we het over de Edition 8 hebben. Stel je voor; het topmodel van Ultrasone, met de hand gemaakt in Duitsland, voorzien van oorkussens van superzacht Ethiopisch schapenleer, titanium tri-tube drivers met een gigantisch frequentiebereik, werkelijk aan elk aspect van deze hoofdtelefoon is aandacht besteed.

Ruthenium

Dit kostbare en zeldzame materiaal is gebruikt voor de afwerking van de oorcups. Dit zorgt voor een ongekend diepe kleur en glans, terwijl het tegelijkertijd ontzettend hard is. Over krassen hoef je je dus geen zorgen te maken! De Ultrasone Edition 8 is de enige hoofdtelefoon waarin dit materiaal gebruikt wordt.

Overal leer

De hoofdband en oorkussens van de Edition 8 zijn gemaakt van Ethiopisch schapenleer. Iedereen die naar Ethiopie op reis is geweest en daar een kaal schaap heeft geaaid kan het bevestigen; dat is echt ontzettend zacht. Zo zacht dat dit leer er voor zorgt dat de oorkussens nog beter afsluiten om je oren, en dat is weer goed voor het geluid.

Daarnaast wordt er een opbergtas meegeleverd die is gemaakt van Madrileens geitenleer. Dit leer is wat steviger dan dat van de hoofdtelefoon zelf, waardoor je de Ultrasone Edition 8 veilig kan opbergen.

Magnetisch afgeschermd

Deze Ultrasone maakt gebruik van de Ultra Low Emission technologie. Dit zorgt er voor dat de magnetische straling die hoofdtelefoons veroorzaken die je hoofd kan bereiken. Wel zo fijn in een tijd waarin de straling je om de oren vliegt!

Puur geluid

Als er iets is waarom je de Ultrasone Edition 8 zou kopen dan is het wel de geluidskwaliteit. De speciale drivers hebben een titanium coating en kunnen muziek weergeven van een ongekend lage 6 Hz tot een gigantisch hoge 42.000 Hz. Dit zorgt voor een uitzonderlijk ruimtelijk geluid, waarin alle tonen helder en precies worden weergegeven. Deze Ultrasone hoofdtelefoon is neutraal tot in het extreme.

Lichtgewicht

Het gewicht van de Ultrasone Edition 8 is slechts 260 gram. Ongekend voor een hoofdtelefoon gemaakt van zeldzame metalen en andere exclusieve materialen. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en urelang luisterplezier. De zachte oorkussens drukken niet te hard op je oren, maar door het lage gewicht blijft de Edition 8 altijd goed zitten.

Technologie

Ultrasone is een Duitse fabrikant en dat zie je terug in de techniek achter deze hoofdtelefoon. Zo gebruikt de Edition 8 de S-Logic Plus technologie om het geluid via je oorschelpen je oor in te sturen, waar andere fabrikanten het direct je oor in blazen. Dit zorgt voor een geluidsdruk die 40% lager kan zijn en toch hetzelfde volume geeft. Je oren zullen je dankbaar zijn.

Misschien nog wel belangrijk is dat de Ultrasone Edition 8 door S-Logic Plus ook nog beter klinkt. De vorm van je oor speelt een belangrijke rol in het luisteren. Dat klinkt heel logisch, maar in de praktijk vergeten de meeste fabrikanten dit. Ultrasone niet, en dat hoor je!

Versterker

Het spreekt eigenlijk voor zich, maar de beste geluidskwaliteit haal je met een aparte hoofdtelefoonversterker. Ook een draagbare speler van Astell & Kern is een uitstekende combinatie. De Edition 8 heeft het echter niet nodig; ook met bijvoorbeeld een iPhone heb je meer dan voldoende vermogen om luid te spelen.