Ultrasone PRO 2900

79.00

Open hoofdtelefoon voor meer ruimtelijk geluid Aluminium afwerking Geleverd met twee kabels en twee extra oorkussens

Laatste update op 16 april 2024 03:10
Categorie:

Beschrijving

Open hoofdtelefoon voor meer ruimtelijk geluid Aluminium afwerking Geleverd met twee kabels en twee extra oorkussens

De Ultrasone PRO 2900 is het broertje van de Ultrasone PRO 900 hoofdtelefoon. Beide gebruiken dezelfde hoogwaardige techniek, maar dit is de open variant.
 

Open hoofdtelefoon

Het voordeel van deze open versie is de extra ruimtelijkheid in het geluid. Je hoort wel wat meer van je omgeving natuurlijk, maar heb je de extra isolatie niet echt nodig dan is dit wat ons betreft de betere keus.
 

Aluminium

De Ultrasone PRO 2900 is net als andere Ultrasone hoofdtelefoons afgewerkt met aluminium. Dit ziet er ontzettend strak uit en zorgt er voor dat je echt iets speciaals op je hoofd hebt. Daarnaast is dit metaal natuurlijk erg duurzaam.
 

Techniek

Dat deze hoofdtelefoon het topmodel van de PRO serie is merk je eigenlijk aan alles. De drivers zijn gemaakt van titanium voor een perfecte weergave en hebben een ongekend breed bereik. De oorkussens zijn gemaakt van zacht velour dat ademend is, voor nog meer comfort tijdens het luisteren.
 

Natuurlijk is de PRO 2900 voorzien van alle technieken die Ultrasone in huis heeft. Onder andere S-Logic Natural Surround Sound, wat er voor zorgt dat geluid via je oorschelp in je oor gestuurd wordt, zodat je muziekanten en instrumenten beter kunt plaatsen. Ook de Ultra Low Emission techniek is hier toegepast, waarmee magnetische straling richting je hersenen zoveel mogelijk beperkt wordt.
 

In de verpakking

  • Ultrasone PRO 2900 hoofdtelefoon
  • 1 kabel van 150 cm, voorzien van 6,3mm plug
  • 1 gekrulde kabel van 300 cm, voorzien van 6,3mm plug
  • Extra set afneembare oorkussens
  • Demo CD
  • Handleiding