Grado GS1000e

40.14

Over-ear

Categorieën: ,

Beschrijving

De GS1000e is het paradepaardje van de Grado-lijn. Het typische Grado-geluid bereikt in deze hoofdtelefoon de hoogste graad van verfijning. Eén keer luisteren en je bent verkocht. Want dit pareltje van Grado is niet alleen een ware lust voor het oog, maar geeft ook nog een waanzinnig natuurlijk en ruimtelijk geluid. Zowel bij een laag als hoog volume biedt de GS1000e je ongekende bass en welk genre je ook wilt luisteren, deze headphone geeft je favoriete muziek perfect weer.

Deze Grado is niet voor op kantoor, en je mede-passagiers zullen het niet waarderen als je deze in de trein draagt. Dit zorgt in een rustigere omgeving echter wel voor een ongerept en perfect neutrale weergave van je favoriete sounds. Ondanks het feit dat dit een open headphone is, word je wel meegenomen in de wereld van je muziek.Het geluid klinkt om je heen, je zit er middenin. Alsof je op het podium zit, tussen de artiesten.

De behuizing is gemaakt van mahoniehout, wat niet alleen de akoestiek verbetert, maar er ook vooral fantastisch uitziet. De oorkussens sluiten rondom je oren, wat een ruimtelijk geluidsbeeld biedt. De GS1000e ziet er wellicht zwaar uit, maar is juist heel licht en mede daarom een ontzettend comfortabele headphone. Niet alleen van binnen, maar dus ook van buiten een schitterend staaltje kunst van Grado.