Grado PS500e

834.90

On-ear

Categorieën: ,

Beschrijving

De Grado PS500e is een absolute topper uit de Grado Professional Series. Deze headphone geeft een ongekend gedetailleerde sound, waar zelfs het verfijnste geluidje nog duidelijk te horen is. De PS500e lijkt qua sound op zijn grotere broer, de Grado PS1000e, maar qua uiterlijk meer op de Grado SR325i. De PS500e zijn net als alle Grado’s heerlijk licht, en geven geen benauwend gevoel om de oren. De behuizing van de Grado PS1000e bestaat uit een combinatie van de beste mahonie houtsoorten die met de hand worden bewerkt en getest, en dit is te merken. Na uren luisteren naar je favoriete muziek is de PS500e nog steeds comfortabel.

Als je op zoek bent naar een betaalbare headphone die de allerkleinste details laat horen en een waanzinnige soundstage weergeeft, heb je aan de PS500e een hele goede partner. Door het open design is de PS500e misschien niet erg geschikt als portable headphone, tenzij je wilt dat iedereen in een straal van een paar meter meegeniet van je muziek. Het voordeel van dit open model is dan weer wel dat je een ongekend ruimtelijk geluid ervaart, waar alle instrumenten helder klinken en goed van elkaar te onderscheiden zijn.

De PS500e is geen goede keuze als je op zoek bent naar een perfect neutrale weergave van je muziek, maar een absolute aanrader als je een headphone met een hoog pleziergehalte en veel power en enthousiasme wilt.

€834,90
Op voorraad
Bol.com