V-Moda Crossfade Wireless 2

34.99

Wat is er beter dan de V-Moda Crossfade Wireless? De V-Moda Crossfade Wireless 2 natuurlijk! V-Moda heeft voor deze nieuwe versie behoorlijk wat kleine verbetering doorgevoerd. Een mooie evolutie dus!

Categorie:

Beschrijving

Wat is er beter dan de V-Moda Crossfade Wireless? De V-Moda Crossfade Wireless 2 natuurlijk! V-Moda heeft voor deze nieuwe versie behoorlijk wat kleine verbetering doorgevoerd. Een mooie evolutie dus!

We kennen V-Moda al een tijdje, maar deze Crossfade Wireless 2 wist ons toch weer te verbazen. In de vorige draadloze topper van V-Moda ontbraken naar onze smaak toch nog een aantal zaken. Neem nou het klapmechanisme. Bij de V-Moda M-100 was dit altijd al aanwezig, maar de draadloze versie had een vaste constructie. Nergens voor nodig, behalve misschien een kostenbesparing aan de kant van V-Moda. De nieuwe Wireless 2 heeft wél de mooie metalen scharnieren. Wel zo handig en eigenlijk ook wel zo logisch.

 

Nog een verbetering: de geluidskwaliteit. Niet dat we daar erg ontevreden over waren: de “oude” Crossfade Wireless was altijd al een van onze favoriete hoofdtelefoons. Niet eens zozeer om de technische perfecte geluidskwaliteit, maar juist omdat deze V-Moda gewoon een “lekker” geluid heeft. Niet neutraal om het neutraal zijn, maar met net wat meer bass en hoog om zo een vermakelijk klinkende hoofdtelefoon te krijgen. Ideaal voor gebruik als DJ, maar ook perfect als hoofdtelefoon voor elk moment. Onderweg, thuis op de bank of op kantoor: de Wireless 2 is overal op z’n plek en overtuigt met een geluid dat altijd klopt.

 

V-Moda zou V-Moda niet zijn als er niet een aantal kleuren beschikbaar zou zijn. In eerste instantie heeft alleen de versie in zwart met rosé-goud de beter AptX. Bluetooth ontvanger aan boord, later deze zomer volgen de rest van de kleuren. Is dat een must-have? Wat ons betreft niet. Andere codecs klinken ook prima en het is ook niet direct waar je deze Bluetooth hoofdtelefoon voor koopt. Die koop je vanwege de bouwkwaliteit, het draagcomfort, de uitstekende Bluetooth-verbinding en het heerlijk chille geluid.

 

Nu we het toch over draagcomfort hebben: ook hier is V-Moda niet stil blijven zitten. De Crossfade Wireless 2 heeft een set verbeterde oorkussens gekregen. De V-Moda XL oorkussens blijven een aanrader, maar de standaard kussens zijn voor mensen met kleine oren nu prima geschikt. Beide types geven een prima isolatie van omgevingsgeluiden. Voor lange vliegreizen is noise-cancelling nog een aanrader, maar buiten dat kan je prima uit de voeten met de passieve isolatie van deze hoofdtelefoon.

 

Tenslotte de accu. Een volle lading zorgt voor 14 uur luisterplezier. En is dat niet genoeg? Dan plug je simpelweg de kabel in de Wireless 2 en luister je lekker verder. Wat ons betreft is dit een van de meest relaxte draadloze hoofdtelefoons die er op dit moment te krijgen zijn.