V-Moda

V-Moda hoofdtelefoons zijn fun klinkende hoofdtelefoons met een uitstekende bouwkwaliteit. Alle modellen zijn uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik en klinken lekker vol. Ben je op zoek naar een hoofdtelefoon die je overal mee naar toe kunt nemen, die altijd lekker klinkt, stevig is en er ook nog goed uit ziet? Dan is V-Moda zonder twijfel het antwoord.

De hoofdtelefoons van V-Moda kenmerken zich onder andere door de hoge kwaliteit van de afwerking. Vrijwel alle onderdelen zijn gemaakt van metaal, weer eens wat anders dan het plastic wat de concurrentie veelal gebruikt. Hierdoor is niet alleen de constructie erg duurzaam, het zorgt er ook voor dat je je V-Moda hoofdtelefoon goed kunt gebruiken als DJ hoofdtelefoon. Het zware gebruik wat daarmee samenhangt is geen enkel probleem. Als klap op de vuurpijl zorgt het gebruik van metaal er ook nog voor dat het milieu wordt gespaard omdat alles te recyclen is.

Daarnaast is de geluidskwaliteit top. Dat V-Moda uitstekende drivers gebruikt hoor je goed wanneer een losse hoofdtelefoonversterker wordt aangesloten. Dan blijkt pas echt wat deze compacte hoofdtelefoons in huis hebben! De sound van V-Moda is vol, met een lekkere bass. De bass-heads onder ons zullen zeker tevreden zijn met de sound, maar ook liefhebbers van een meer neutrale sound worden niet teleurgesteld. Er is namelijk behoorlijk wat definitie aanwezig door het hele bereik. Geen wollige bass dus, maar erg strak laag in een net wat grotere dosis dan normaal. V-Moda heeft een uitstekend staaltje werk verricht.

V-Moda is opgericht door Val Kolton in Los Angeles. In 2016 is V-Moda overgenomen door het Japanse Roland, bekend van onder andere de TR-808 en 909 synthesizers. Wat de toekomst gaat brengen is ontzettend spannend, want Roland heeft aangekondigd flink wat plannen met V-Moda te hebben.

Toont alle 12 resultaten