V-Moda Crossfade Wireless

34.99

Een strakke V-Moda Crossfade, maar dan Wireless! Wie wil dat nou niet? De perfect alleskunner. Stevig, compact op te vouwen, draadloos en met een flinke bass.

Categorie:

Beschrijving

Een strakke V-Moda Crossfade, maar dan Wireless! Wie wil dat nou niet? De perfect alleskunner. Stevig, compact op te vouwen, draadloos en met een flinke bass.

We waren al fan van de V-Moda Crossfade M-100. Een stevige bass, maar zonder de midden en hoge tonen te vergeten. De V-Moda Crossfade Wireless klinkt net zo goed!

Zet de Crossfade Wireless op je hoofd en het is direct duidelijk. De sound is perfect afgestemd op draadloos gebruik. Weer dat heerlijk stevige fundament van bass, met een helder mid en hoog om het af te maken. Misschien niet helemaal audiofiel verantwoord. Aan de andere kant wel gewoon lekker voor onderweg, als guilty pleasure of gewoon om te rocken. Want rocken, knallen en beuken kan je wel aan de Crossfade Wireless over laten!

De draadloze verbinding werkt feilloos. Even de aan/uit-switch naar de zoek-positie drukken zodat de Crossfade vindbaar worden is daarvoor genoeg. Op je telefoon of laptop naar bluetooth-apparaten zoeken je ziet de V-Moda direct staan. De verbinding is vervolgens opgeslagen en springt elke keer weer netjes aan zodra je de hoofdtelefoon inschakelt.

Nog niet zo lang geleden was draadloos eigenlijk de doodsteek voor goed geluid. Gelukking leven we in de 21e eeuw en dus klinkt de Crossfade Wireless niet anders dan zijn bedrade broertje. De geluidskwaliteit is top. Levendig, oorverdovend als het moet, maar altijd onder controle.

De accuduur van de V-Moda Crossfade Wireless is ongeveer 12 uur. Met de quick-charge optie heb je binnen 30 minuten weer 3 uur afspeeltijd. Ook is het mogelijk een kabel in te pluggen, dus je kunt non-stop genieten van deze hoofdtelefoon!

Over de bouwkwaliteit kunnen we kort zijn: die is top. V-Moda is in dit segment de enige die voor een compleet metalen constructie gaat en dat werkt vele malen beter dan de plastic concurrentie.

Last but not least: bestel de XL-oorkussens mee! Je zult ons dankbaar zijn. De standaard oorkussens zijn prima, maar man-man-man wat zitten de XL-kussen lekker! De betere afsluiting zorgt daarnaast voor een betere klank en meer demping van omgevingsgeluiden.