Grado

Grado hoofdtelefoons komen direct uit Brooklyn, New York en zijn onder liefhebbers al jaren een fenomeen. Zoek je een no-nonsens hoofdtelefoon met een uitstekende geluidskwaliteit, dan zit je bij Grado wel goed. Het retro ontwerp is ontzettend duurzaam, met stevige kabels en pluggen.

De klank van Grado hoofdtelefoons is simpel samen te vatten; met een andere hoofdtelefoon zit je in het publiek, met een Grado sta je op het podium tussen de artiesten in. Wil je niet alleen muziek luisteren maar ook beleven, dan is een hoofdtelefoon van Grado Labs onovertroffen!

Een Grado hoofdtelefoon heeft altijd een open constructie. Dat wil zeggen: iedereen hoort wat je luistert en jij hoort alles om je heen. Dit is heerlijk als je thuis in je favoriete luisterstoel zit, maar minder fijn als je in de bus zit. Hou hier dus altijd rekening mee. Deze open bouw zorgt voor een hele fijne sound die direct, neutraal en levendig klinkt. Met de geluidskwaliteit van Grado zit het dus wel goed! Ondanks alle nieuwe ontwikkelingen op hoofdtelefoon-gebied is een Grado headphone nog steeds een van de meest bijzondere ervaringen.

Nieuwe op het gebied van hoofdtelefoons? Met een Grado SR60e heb je al een mooi warm klinkende hoofdtelefoon die je zeker zult waarderen. De Grado SR60 is voor veel liefhebbers dé hoofdtelefoon waar het allemaal mee begonnen is. Zoek je een meer neutrale klank, kijk naar de Grado SR80e of hoger.

Ondanks de verbeteringen in geluidskwaliteit die de duurdere modellen hebben, blijft de kenmerkende Grado-sound bewaard. Je krijgt met deze modellen een sublieme mix van karakter en kwaliteit die andere merken niet weten te evenaren. Ben je een fan van head-fi en heb je nog nooit een Grado hoofdtelefoon gehoord? Dan ben je bij Hear aan het goede adres. We hebben alle Grado hoofdtelefoons op voorraad én getest. Zo kunnen we je perfect adviseren als het gaat over de keuze van je volgende hoofdtelefoon!

Grado heeft een aantal verschillende lijnen in hun hoofdtelefoons. De Prestige Series is de instap-lijn van Grado Labs en bestaat uit de Grado SR60e, SR80e, SR125e, SR225e, SR325e en de kleine nekband hoofdtelefoon eGrado.

De Reference Series is wat kleiner en omvat de RS2e en RS1e.  

Dan de Statement Series: hier vallen de GS1000e, GS2000e en GS3000e onder.

Tenslotte de Professional Series. Dit zijn over het algemeen hoofdtelefoons met wat meer bass die een voller geluid neerzetten. Dit zijn de PS500e, PS1000e en PS2000e.

Eigenlijk moet we hier ook nog de nieuwe Wireless Series vermelden, maar aangezien hier op dit moment slechts 1 hoofdtelefoon onder valt, de GW100, is dat misschien iets teveel van de goede :).