Merken

Prijs instellen

Max
Grado SR60e
QUICK SHOP
SR60e
De Grado SR60e is dé hoofdtelefoon voor iedereen die nou wel eens wil ervaren hoe muziek echt hoort te klinken. Hoewel de Grado SR60e vrij warm klinkt is de energie van deze Grado echt onovertroffen. Zet 'm op en geniet!Wil je een meer neutrale sound? Kij
€119,00
Grado GW100
QUICK SHOP
GW100
Wow, een draadloze hoofdtelefoon van Grado. Dat hadden we niet zien aankomen. Toch is dit een échte Grado, probeer 'm maar!
€249,00
Grado oorkussens voor i
QUICK SHOP
oorkussens voor i
Vervangende oorkussens voor de Grado iGrado, origineel van <a href="https://hdphns.com/merk/grado.html"><strong>Grado</strong></a>.
€15,00
Grado oorkussens high-end
QUICK SHOP
oorkussens high-end
De high-end oorkussens voor de Grado SR225i, SR325is, RS2i, RS1i en PS500. Origineel <a href="https://hdphns.com/merk/grado.html"><strong>Grado</strong></a> dus de beste kwaliteit! Ook geschikt voor de Grado SR60i, SR80i en SR125i en de oudere Grado model
€31,99
Grado Verlengkabel 480cm
QUICK SHOP
Verlengkabel 480cm
<ul><li><a href="https://hdphns.com/merk/grado.html"><strong>Grado</strong></a> verlengkabel van uitstekende kwaliteit</li><li>Lengte 480 centimeter</li>
<li>Zwaar uitgevoerde en vergulde pluggen</li>
<li>Zelfde hoge kwaliteit als bij de topmodellen van G
€49,00
Grado GR10e
QUICK SHOP
GR10e
<ul><li>Compact en lichtgewicht</li><li>Ongekende geluidskwaliteit</li>
<li>Met twee jaar garantie</li>
</ul>
€459,00
Grado eGrado
QUICK SHOP
eGrado
De eGrado van (jawel!) Grado is een nekband hoofdtelefoon die stevig zit en daardoor bij uitstek geschikt is om mee te sporten of te dansen. Vooral dat laatste is een hardnekkig bijverschijnsel van het luisteren naar de eGrado. Een heerlijk ritmische gelu
€69,99
Grado GR8e
QUICK SHOP
GR8e
De Grado GR8e, een geniaal paar oordoppen met de kenmerkende Grado-sound. Hou je van muziek, dan hou je van Grado en de GR8e!
€349,00
Grado oorkussens standaard
QUICK SHOP
oorkussens standaard
Vervangende oorkussens voor de Grado SR60i, SR80i en SR125i. Origineel <a href="https://hdphns.com/merk/grado.html"><strong>Grado</strong></a>.Op zoek naar vervangende oorkussens EN een upgrade? Bestel dan de <strong><a href="hoofdtelefoonkussens-high-end
€25,99
Grado iGe
QUICK SHOP
iGe
De Grado iGe is een uitstekend paar oordoppen gebaseerd op de oude Grado iGi. De nieuwe iGe heeft verbeterde drivers, een nieuwe behuizing en beschikt over een Apple-compatible afstandsbediening met drie knoppen en een microfoon.
€149,00
Grado Headphone Case voor GS1000/PS1000
QUICK SHOP
Headphone Case voor GS1000/PS1000
Deze case is geschikt voor de Grado GS1000 en PS1000.
€59,00
Grado oorkussens GS / PS
QUICK SHOP
oorkussens GS / PS
De supergrote oorkussens voor de GS- en PS-modellen. Origineel Grado, zoals je van ons gewend bent.
€69,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Grado

Grado hoofdtelefoons komen direct uit Brooklyn, New York en zijn onder liefhebbers al jaren een fenomeen. Zoek je een no-nonsens hoofdtelefoon met een uitstekende geluidskwaliteit, dan zit je bij Grado wel goed. Het retro ontwerp is ontzettend duurzaam, met stevige kabels en pluggen.

De klank van Grado hoofdtelefoons is simpel samen te vatten; met een andere hoofdtelefoon zit je in het publiek, met een Grado sta je op het podium tussen de artiesten in. Wil je niet alleen muziek luisteren maar ook beleven, dan is een hoofdtelefoon van Grado Labs onovertroffen!

Een Grado hoofdtelefoon is altijd open. Dat wil zeggen: iedereen hoort wat je luistert en jij hoort alles om je heen. Dit is heerlijk als je thuis in je favoriete luisterstoel zit, maar minder fijn als je in de bus zit. Hou hier dus altijd rekening mee. Deze open constructie zorgt voor een hele fijne sound die direct, neutraal en levendig klinkt. Met de geluidskwaliteit van Grado zit het dus wel goed! Ondanks alle nieuwe ontwikkelingen op hoofdtelefoon-gebied is een Grado headphone nog steeds een van de meest bijzondere ervaringen.

Nieuwe op het gebied van hoofdtelefoons? Met een Grado SR60e heb je al een mooi warm klinkende hoofdtelefoon die je zeker zult waarderen. De Grado SR60 is voor veel liefhebber dé hoofdtelefoon waar het allemaal mee begonnen is. Zoek je een meer neutrale klank, kijk naar de Grado SR80e of hoger.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »