Klantenservice

Bij vragen of opmerkingen zijn we het snelst bereikbaar via de chat rechts onderin het scherm. Via de chat krijg je vaak direct antwoord, maar je kunt ook een bericht achterlaten. We reageren dan zo snel mogelijk via email.

Je kunt ook direct mailen naar support@hear.nl.

1 Bestellen en betalen
1.1 Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. 

1.2 Wat is de levertijd?

Bijna alle producten op onze website liggen is ons volledige automatiseerde magazijn op je te wachten. Je zult bij deze producten de tekst zien staan: "voor 23.59u besteld, morgen in huis".

Producten die niet op voorraad zijn worden aangeduid met "backorder" of "levertijd 2-5 dagen". Bij een backorder moeten wij het product bij onze leverancier bestellen. Soms is de levertijd een paar dagen, maar het kan ook voorkomen dat het enkele weken duurt. Informeer dan ook altijd naar de levertijd van zo'n product voor je de bestelling plaatst.

2 Verzending
2.1 Wat kost verzending?

Verzending is bij ons altijd gratis.

2.2 Met welke vervoerder verzenden jullie?

We verzenden vrijwel alles met PostNL.

2.3 Krijg ik de Track & Trace code?

Ja, tenzij het om een zeer klein product gaat wat gemakkelijk door de brievenbus past.

We sturen je deze code zodra deze bij ons bekend is. De tracking gaat echter pas werken zodra PostNL het pakket fysiek in handen heeft. Dit gebeurt 's nachts. Vaak zie je op de dag van aflevering de tracking beginnen, inclusief indicatie van het aflevermoment.

2.4 Wat als ik niet thuis ben?

Als je niet thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen probeert de bezorger het in de regel bij een van je buren.

Lukt dat niet? Dan zal hij het de volgende dag nog een keer proberen. Je kunt dan ook zelf een afspraak maken om de aflevering te plannen.

3 Defecten
3.1 Wat als het product direct al defect is?

In dit geval kunnen we vrijwel altijd direct een nieuw product naar je opsturen.

3.2 Heb ik garantie?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.